ELIN Motoren Voith csoport

Az ELIN Motoren Voith csoport az acélszerkezet – gyártását Bátonyterenyén végzi. A cég több évtizedes múlttal rendelkezik nagyméretű acélszerkezetek gyártásában, illetve azok forgác- solásában. Mára az ELIN Motoren Voith csoport több mint 180 főt foglalkoztató vállalattá nőtt, ezzel a térség egyik legjelentősebb ipari üzemévé válva. A cég felkészült korszerű, komplett acélszerkezetek – motor és generátorházak, alagútfúró berendezések elemei – gyártására. A megmunkálás valamennyi elemét Bátonyterenyén végezzük, így biztosítva a termékek határidőre és kifogástalan minőségben való legyártását.

Többek közt rendelkezünk EN15085 minősítéssel is, így vasúti társaságok által előírt magas minőségi elvárásoknak is meg- felelünk. Folyamatos fejlődésünk az új műszaki megoldások folyamatos keresésén alapul. Ez a gyártási folyamatok hatéko- nyságának növelésére való törekvést jelenti számunkra. Az utóbbi évek beruházásai (festőkabin, OKUMA esztergagép, Fermat fúrómaróművek, új 320 tonnás CNC élhajlító, valamint új 4 görgős hidraulikus hengerítőgép), megteremtik az alapját, hogy a cég a XXI.század kívánalmainak megfeleljen. A beruházások a közel- jövőben folytatódnak, hogy új termékcsoportok gyártását tudjuk megkezdeni,illetve a meglévő termékeket is hatékonyabban, jobb minőségben tudjuk előállítani.

Mint stabil, megbízható háttérrel rendelkező cég keresünk folyama- tosan fejlődő csapatunkba kollégákat az alábbi munkakörökbe:

  • acélszerkezeti lakatos; magas színvonalú acélszerkezet gyártási feladatok ellátására
  • acélszerkezeti hegesztőket; AWI és/vagy CO képesítéssel
  • karusszel esztergagép-kezelőket, hagyományos karusszel esztergákra és CNC vezérlésű esztergákra
  • CNC gépkezelőket (vezérlések: NCT, Heidenhain)

Kínálatunk

Amit kínálunk: hosszútávú biztos munkahely; versenyképes fizetés és béren kívüli juttatások. Várjuk tapasztalattal rendelkező és pályakezdő fiatalok jelentkezését is, akik szeretnének megismerk- edni a modern gyártás alapjaival, illetve egy jól működő csapat tagja lennének. Cégünk kiemelkedő fontossággal kezeli az új dolgozók betanítását, hogy mielőbb beépüljenek és hasznos tagjai legyenek a dolgozói csapatunknak.

 

Szabo Zoltan

zoltan.szabo@elinmetal.hu | +36 20 393 5812 | www.elinmotoren.at